IT Consultanta Vanzari Service - Data Business


Du-te la cuprins

Despre


Tehnologia si stiinta informatiei iASi.IT - Regiunea NORD EST Romania

Portofoliul firmei pe domenii de activitate - productie, medical, guvernamental, cercetare, servicii, transport, comunicatii, educatie, sanatate, media, instalatii, agentii imobiliare. Manager de proiecte implementate in domeniul retele de date, voce si comunicatii in zona Moldovei, Regiunea de dezvoltare NORD-EST pentru parteneri nationali si externi. Import si export produse.


Asiguram solutii complete de birou pentru companiile mici si mijlocii, incluzand aici echipamentele IT si retelistica, solutiile de tiparire si scanare impreuna cu asigurarea de consumabile, echipare audio-video in domeniul educatiei - culturii, papetarie si birotica necesare desfasurarii activitatii de birou.

Prin competentele, certificarile si parteneriatele pe care le detinem
, avem capacitatea de a asigura solutii complete in domeniul business si academic, public sau privat incluzand aici Consultanta, Proiectare, Vanzare (echipamente, software, networking) si Servicii pe infrastructura IT.

Intel Tehnology Provider Gold Microsoft Partner Dell Registered Partner Intel Mobile Integrator Intel Server Integrator VMWare Sales Profesional
OHSAS ISO 9001:2008 OHSAS ISO 14001:2005 OHSAS ISO 18001:2008Acasa | Despre | Consultanta IT | Contact


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal